Badkamermontage

Heeft u ook graag een moderne badkamer? Een mooie badkamer is een aanwinst voor uw woning en is van invloed op de waarde van uw pand. Uw badkamer moet dan wel vakkundig geïnstalleerd en perfect afgewerkt zijn. Stelt u net als wij hoge eisen aan badkamermontage, kies dan voor Midden Nederland Bouw. Wij verzorgen al jaren badkamermontage en onze klanten zijn zeer tevreden. Een strak afgewerkte badkamer is de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van een ontspannende douche, of een heerlijk bad.

Inrichting badkamer

Heeft u plannen voor een nieuwe badkamer in uw woning? Dan is het een goede zaak om u eerst goed te oriënteren op de mogelijkheden. Heeft u eenmaal een keus gemaakt voor een bepaalde stijl, dan kan Midden Nederland Bouw u natuurlijk adviseren over de meest geschikte inrichting van uw badkamer. Van belang daarbij is niet alleen de keuze van sanitair, maar ook zaken als de verwarming en de afvoer. Wat komt waar in uw badkamer en hoe wordt dat ingepast; deze zaken moeten duidelijk zijn voordat er met de badkamermontage begonnen wordt.

Badkamerwerkzaamheden

Uiteraard kunnen wij bij u langskomen om uw wensen te bespreken. Op basis van uw wensen kunnen wij u dan een vrijblijvende offerte op maat aanbieden. Gaat u akkoord en zijn we het eens over de badkamermontage, dan verzorgen wij alle werkzaamheden. Denk daarbij aan de volgende zaken:

•aanpassen van riolering, leidingen en elektra;
•plaatsen van wanden;
•plaatsen van verwarming;
•monteren van sanitair;
•betegelen van de badkamer;
•afwerken plafond;
•afwerken muren.

Er zijn eindeloze keuzes aan sanitair en tegels, in allerlei kleuren, stijlen, soorten en maten. Wij verwelkomen u in de showroom van onze leverancier en bieden u de mogelijkheid om uw badkamer zelf samen te stellen. Vanaf dat moment nemen wij het proces van u over en wordt er door ons zorg gedragen voor de bestelling, levering en plaatsing.