Verbouwen

U bent bij ons aan het goede adres voor het verbouwen van uw keuken, badkamer, woonkamer of andere aanpassingen van uw huis. Van klein tot groot, wij gaan niets uit de weg. Samen met u worden de mogelijkheden, uw wensen en de te gebruiken materialen besproken. Wij werken niet met standaard oplossingen, maar denken met u mee over uw keuze en samenstelling van uw verbouwing.

Midden Nederland Bouw heeft al vele huizen verbouwd. Onze expertise strekt zich uit van kleine verbouwingen tot totale renovaties. Wij zijn werkzaam in Utrecht en omgeving en adviseren u graag over het verbouwen van uw woning.

Kwaliteit en ervaring

Het verbouwen van een huis, vereist kwaliteit en ervaring. Wij bieden onder andere de volgende diensten:

  • Uitbouw woning;
  • Renovatie badkamer;
  • Vakkundig tegelwerk;
  • Op maat gemaakte keuken;
  • Professioneel afbouwwerk.

In de regio Utrecht staan wij bekend om onze service en accuratesse bij verbouwingen. Neem contact met ons op via de mail of bel ons voor verdere interessante informatie.

Betrouwbaar advies

Midden Nederland Bouw helpt u graag met advies over diverse verbouwingen. Of het nu gaat om een uitbouw, een verdieping op uw huis, een nieuwe keuken of op maat gemaakt tegelwerk. Wij hebben de kennis en ervaring in huis, zodat u bent verzekerd van betrouwbaar advies. Met onze adviezen krijgt u een stijlvolle woning, helemaal naar uw eigen smaak. Voor een eerste indruk, kijkt u in het fotoalbum onder het tabblad projecten

Meer informatie

U kunt gerust contact met ons opnemen voor vrijblijvende informatie. Bel 030-2287601 of mail naar: info@middennederlandbouw.nl.